Autorius Tema: Vip menu  (Skaityta 2520 kartus)

rodeo

  • Jr. Member
  • **
  • Įrašai: 60
  • Karma: +6/-10
    • Žiūrėti profilį
Vip menu
« Įrašytas: Gruodžio 05, 2015, 16:42:28 pm »

Siulau ideti i vip menu defuse kit, nes tarkim nusipirkus defuse ir pasiemus gun per vipmenu, dingsta defuse kit..




narsuolisksp!

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 304
  • Karma: +10/-36
    • Žiūrėti profilį
Ats: Vip menu
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gruodžio 05, 2015, 20:44:39 pm »
pasirenki 1 is 2 vipmenu variaciju tai yra ak arba mk . Tada perki def. Nejaugi taip aptinge zmones ir nesugeba pajundinti 3 keybord klavisu.

rodeo

  • Jr. Member
  • **
  • Įrašai: 60
  • Karma: +6/-10
    • Žiūrėti profilį
Ats: Vip menu
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gruodžio 05, 2015, 21:20:55 pm »
Neturiu as tiek laiko.. Vip menu veluoja. T.y. atsiranda jau kada buna pasibaiges freeze time ir as jau bunu apsipirkes, tad pasilieku ta vip menu ateiciai.. Tada kita problema.. jeigu nededat defuse kit i vip menu, tada vip menu padarykit, kad anksciau atsirastu..Tarkim 1sec pries pasibaigiant freeze time , nes labai daug killu priklauso man nuo to, kiek laiko sugaisiu apsipirkinedamas :)

Salucha

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 575
  • Karma: +39/-33
    • Žiūrėti profilį
Ats: Vip menu
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gruodžio 07, 2015, 23:35:17 pm »
išvis galėtu būt kad vipmenu galėtu pasiimt tik kokias 30 sekundžiu. Nes užpisa,šaudo su awp,pist i ak/m4 pasikeičia.

narsuolisksp!

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 304
  • Karma: +10/-36
    • Žiūrėti profilį
Ats: Vip menu
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gruodžio 11, 2015, 18:15:53 pm »
pritariu